O nama

O nama

Tvrtka Boso osnovana je kao trgovačko društvo 1990. godine kada je započet rad s trgovinom na malo i veliko.
Boso d.o.o. u stopostotnom je privatnom vlasništvu sa sjedištem u Vinkovcima. Unatoč složenim gospodarskim i društvenim situacijama, kompanija teži rastu i razvoju. Naša poslovna politika orijentirana je kupcima i zadovoljenju njihovih potreba kao i kontinuiranom ulaganju u razvoj i zajednicu koja rezultira dobrim poslovanjem te prihvaćenošću od strane kupaca.

Danas je Boso jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca na području Slavonije koji zapošljava visoko kvalitetan i obrazovan kadar. Trenutno brojimo više od 220 prodajnih mjesta koja su rasprostranjena po Slavoniji. Većinu naših trgovina čine manje trgovine pozicionirane u blizini kupaca, s prosječnom prodajnom površinom manjom od 200 m2. Trgovine su poznate po povoljnim cijenama, velikom izboru proizvoda, akcijskim ponudama i dodatnim pogodnostima za kupce.

Poduzeće trenutno zapošljava preko 1200 radnika i ulaže u korisne društvene projekte kao što su donacije Crvenom križu, školama, vrtićima i obiteljima slabog imovinskog stanja.

Poslujemo s poznatim hrvatskim proizvođačima čiji su proizvodi zastupljeni na našim policama, te osim domaćih proizvođača, surađujemo s inozemnim partnerima u regiji i svijetu. Primjenjivanjem visokih standarda kvalitete i usluge, trgovački lanac Boso svojim poslovanjem želi se prilagoditi potrebama i željama kupaca.

Boso d.o.o. osnivač je i član najvećeg udruženja trgovaca u Hrvatskoj, Narodnog trgovačkog lanca (NTL) koje na nacionalnoj razini okuplja tvrtke slične veličine i tržišnog usmjerenja.

Svrha je udruženja zajednički nastup na tržištu, razvoj i ulaganje u hrvatsko gospodarstvo, osiguranje ponude kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama i zadovoljstvo svakog kupca. NTL djeluje na više od 1200 prodajnih mjesta na području Republike Hrvatske.